Wij werken voor smartQare

Onze klant smartQare is een MedTech startup die zich bezighoudt met de ontwikkeling van een Medical Decision Network. De focus van smartQare ligt in de eerste instantie op de zorgbehoeften van oudere, kwetsbare patiënten met een of meer chronische aandoeningen in een thuissituatie.

SmartQare staat aan de vooravond van medische CE markering waardoor data uit de 24/7 monitoring oplossing bruikbaar wordt voor medische professionals. De combinatie van medisch hulpmiddel, platform en connectivity maakt smartQare een Medical Decision Network waarmee patiënten continu op afstand gemonitord kunnen worden. Patiënten die thuis revalideren en ouderen die zelfstandig wonen kunnen met smartQare beter worden gevolgd waardoor de druk op de zorg zal afnemen.

In eerste instantie worden waarden van zuurstofsaturatie, hartslag, huidtemperatuur, beweging, valdetectie en locatiebepaling via Galileo/GPS doorgegeven via het netwerk van Vodafone (NB-IoT / LTE Cat-M1). Aan de hand van deze informatie kunnen medische professionals beslissingen nemen en tot actie overgaan.

Wij ontwikkelden de site en de contentstrategie voor de aanloop naar de marktlancering. Met blogs, PR, SEO en deling op social media maken we in nauwe samenwerking met smartQare de markt warm voor de lancering van een high tech device die wel eens de redding van de zorg zou kunnen worden.