Wij werken voor DeSlegte.com

Boekhandel De Slegte heeft naast 7 vestigingen en een magazijn uiteraard ook een webwinkel. Bezoekers kunnen online kiezen uit een groot aanbod tweedehands boeken, studieboeken, voordeelboeken (ramsj), antiquarische uitgaven en nieuwe boeken. Het aanbod wordt continu ververst. Zodra een boek is ingekocht en geprijsd staat het ook op de digitale plank in de webwinkel. Hierdoor komen er wekelijks duizenden nieuwe titels online. Steeds meer boekenliefhebbers weten de weg naar DeSlegte.com dan ook goed te vinden.

De webwinkel draait op basis van een op e-Grip (CMS Grip Online) ontwikkeld voorraad- en e-fulfilmentplatform.

Wij ondersteunen DeSlegte.com al sinds jaar en dag bij online activiteiten. Van het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten tot het creƫren van content, opmaken en verzenden van de wekelijkse nieuwsbrieven. Het team van De Slegte zal ook de komende jaren structureel door ons team worden bijgestaan in de verdere groei, optimalisatie en exploitatie van de webwinkel.

Zie: www.deslegte.com

De Slegte: ontwikkeling voorraad- en e-fulfilment platform

Grip Online heeft in 2016 eveneens opdracht gekregen om TBR (tweedehands boeken registratie software) binnen de De Slegte organisatie te vervangen door de e-Grip back-office suite.

Het op e-Grip gebaseerde voorraad- en e-fulfilmentplatform waar tevens de winkels van De Slegte gebruik van maken regelt onder andere:

  • ondersteuning bij inkoop van tweedehands boeken
  • methodiek voor uitprijzen (sticker barcode/prijs)
  • voorraadbeheer tweedehands boeken en ramsj
  • beheer van stam- en/of exemplaardata (tweedehands, ramsj maar ook nieuw)
  • koppeling met externe bronnen voor stam/meta-data
  • realtime koppeling met websites (moment ingekocht is moment online)
  • e-fulfilment ondersteuning en tools voor online orders (picklisten, koppeling verzendhuizen, retouradministratie etc.)
  • koppeling kassasysteem voor realtime voorraadbeheer

De implementatie heeft geruisloos plaatsgevonden en is sinds 2018 in de laatste winkel (Centraal Magazijn) uitgerold.