Menu

Werken bij GripMultiMedia

Werken bij Grip MultiMedia betekent werken bij een succesvol bureau met een brede en steeds groeiende portfolio. Al bijna 20 jaar ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij het definieren en realiseren van hun online ambities.

In praktijk betekent dit dat onze mensen samen met opdrachtgevers concepten uitwerken, websites ontwerpen en online oplossingen realiseren. Bovendien onderhouden wij structureel de websites voor een grote diversiteit aan klanten in het bedrijfsleven en bij de overheid.

Bij ons staat een planmatige en analytische aanpak centraal, met name onze no-nonsense bedrijfsfilosofie en ons probleemoplossend vermogen spreken onze relaties aan. Net als de brede range aan ondersteunende websitediensten die wij op maat voor elk type opdrachtgevers kunnen aanbieden.

Onze bedrijfscultuur is er op gericht dat we ons continue kunnen aanpassen aan de snelle ontwikkelingen en kansen die het web biedt. Daar past een informele sfeer van gelijkwaardigheid, openheid en creativiteit bij. In combinatie met een hoge mate van professionaliteit en verantwoordeiljkheid.

Voor onze mensen is webdevelopment "serious business".

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.