Menu

wie zijn wij

Sinds 1994 webbouwers pur sang

De ontstaansgeschiedenis van Grip MultiMedia is er een volgens het (internet)boekje: in 1994 uit het niets gestart, behalve dan een onstuitbare ondernemersgeest en een heldere visie op 'de nieuwe media'.

De pioniersgeest van oprichters Willem Buising en Ingo Westerink bleek een vruchtbare kiem zijn, die hen direct al een voorsprong gaf op anderen internetondernemers. Een jaar na de start waarin veel ervaring werd opgedaan met CDi en CDrom, kozen zij definitief voor hun huidige core business: het ontwikkelen van websites.

De initiatiefnemers voorzagen een snelle vooruitgang in de groei en toepassingsmogelijkheden van het nieuwe medium. En terecht zo bleek. De twee visionairs hadden het 'geluk' Grip MultiMedia op het juiste moment te zijn begonnen. Van het succes en de voorsprong profiteren de relaties van Grip MultMedia nu nog steeds volop.

Het resultaat? Een kerngezonde onderneming, met ruim 300m2 aan werk- en demonstratieruimten, 12 vaste medewerkers en een grote klantenkring in diverse sectoren.

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.