Menu

Websites Djoser zijn volledig vernieuwd

3 oktober 2011


De Djoser websites hebben dit najaar wederom een volledige update met het nieuwe reisaanbod voor het komende seizoen gekregen. Alle rondreizen, junior reizen en wandel/fietsreizen zijn bijgewerkt met de laatste informatie.

Tevens is dit jaar de grootste website (met Djoser rondreizen) voorzien van de nieuwste “Enterprise” versie van het e-Grip CMS. Met dit (JAVA gebaseerde) CMS wordt het mogelijk bezoekers, meer nog dan nu, persoonlijke informatie op maat te presenteren. Nieuwe functies zijn bijvoorbeeld het kunnen tonen van dynamische overzichten van eerder bekeken reizen en het adverteren van banners op maat op basis van de geografische locatie van de bezoeker.

Daarnaast is de styling van de Rondreizen website volledig herzien. Het startpunt voor dit nieuwe web-design was het ontwerp van de nieuwe brochure en het door onze consultants uitgewerkte draadmodel voor de interface en functionaliteit. Van daar uit is door onze studio van “scratch” een compleet nieuw web- en template-design gemaakt.

Grip MultiMedia is sinds 1998 de website partner voor Djoser Reizen. De Djoser websites zijn ontwikkeld op basis van e-Grip, het content management systeem van Grip MultiMedia.

Zie: Djoser

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.