Menu

Spiritueel-Woordenboek Online

28 januari 2011

In opdracht van Smiling Bee is de afgelopen tijd hard gewerkt aan een gebruikersvriendelijk online woordenboek boordevol spirituele begrippen en dus verklaringen. Deze site is nu klaar voor gebruik en te vinden onder: http://www.spiritueel-woordenboek.nl.

De site kent ook een Belgische versie (http://www.spiritueel-woordenboek.be) met exact dezelfde inhoud maar met hierdoor de mogelijk tot een fijnmaziger aanbod van AdSense advertentie vertoningen.

Bezoekers worden nadrukkelijk betrokken bij het vervolmaken van de inhoud van de site en dus gevraagd om reactie op de bestaande inhoud en om aanvullingen. Dit leidt tot een zeer ‘levend’ woordenboek.

Het officiële online Spiritueel Woordenboek voor Nederland is het meest complete overzicht van spirituele begrippen. Snel en overzichtelijk vind je er alles in terug dat met spiritualiteit heeft te maken. Ruim honderd specialisten werkten mee aan de samenstelling. Door de mogelijkheid om direct aanvullingen door te mailen aan de redactie, is het Spiritueel Woordenboek altijd actueel.

Grip MultiMedia begeleide het gehele traject: uitwerking concept, advies internetmarketing (SEO, SEA en adsense), interface- en template design en bouw van de site op basis van het e-Grip content management systeem. Tevens bieden we ondersteuning bij de exploitatie van de website.

zie: http://www.spiritueel-woordenboek.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.