Menu

e-Business project: selfservice portaal Leasemaatschappij

15 september 2010

Voor onze relatie Multilease is medio dit jaar een project gestart met als doel om e-Business services verder te integreren in de website: beter afgestemd op de marketing doelstellingen voor de komende jaren.

Aan Grip MultiMedia is gevraagd aan de realisatie van de services en de integratie in de website bij te dragen, vanuit onze rol als web-adviseurs en -developers voor MultiLease. Een rol die wij al meer dan 10 jaar vervullen.

De gekozen aanpak omvat het realiseren van gewenste services en functionaliteit op basis van samenwerking door diverse leveranciers van software. Onder begeleiding van een, door MultiLease aangestelde, projectleider zijn door Grip MultiMedia en de betrokken software leveranciers de doelstellingen vertaald naar een aantal usecases, die vervolgens zijn uitgewerkt naar een Functioneel ontwerp, stroomschema en stappenplan. Aansluitend zijn in samenwerking tussen de leveranciers de web-applicatie(s) ontwikkeld en gerealiseerd.

Grip MultiMedia verzorgde in dit project de uitwerking van de use-cases, het formuleren van het functioneel ontwerp en de vertaling van het design naar een user interface. Uitvoerend verzorgden wij de opmaak van alle templates en de integratie met de website en het CMS.

Momenteel bevind het project zich in de eindfase van de eerste oplevering.

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.