Menu

Axapta webshop applicatie live Nijburg Industrie Groep

10 maart 2010


Per 1 maart 2010 zijn de nieuwe websites van de Nijburg Industrie Groep live op http://www.nijburg.com/. Deze serie websites is door Grip MultiMedia ontwikkeld op basis van de e-Grip website manager software. De opdracht omvatte de realisatie van nieuwe websites voor alle dochterondernemingen, de ontwikkeling van een webshop applicatie, de implementatie van een intranet en de ondersteuning bij de implementatie van de applicaties.

De webshop wordt gerealiseerd met beproefde e-Grip web applicatie modules, op maat geconfigureerd en ingericht voor communicatie met de bestaande Axapta back-office. Productinformatie in de webshop wordt opgehaald uit Axapta en orders worden automatisch verwerkt. Deze Axapta Webshop module is ontwikkeld en wordt onderhouden door Grip MultiMedia en wordt geleverd als een software service (SAAS).

Doelstelling voor de webshop is om het aantal handeling dat nodig is voor het plaatsen en verwerken van een order terug te dringen, zowel voor de klant als voor de Nijburg dochteronderneming Velu BV. Het is de bedoeling dat in eerste instantie 10 tot 20% van de orders via de website gaat worden geplaatst. Een tweede doel is om bestaande klanten bij het plaatsen van een order, attent te maken op gerelateerde producten die direct mee besteld kunnen worden en op die manier de omzet te vergroten.

Grip MultiMedia verzorgde en ondersteunde het gehele project: van de definitie van het concept voor de ontwikkeling en invulling van de webshop en websites, via de realisatie van de websites en applicaties tot aan de begeleiding van de implementatie en het applicatiebeheer na oplevering.

Zie: Nijburg Industrie Groep

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.