Menu

Djoser uitgeroepen tot beste direct seller

14 januari 2009

Djoser is afgelopen dinsdag 13 januari in de Jaarbeurs in Utrecht uitgeroepen tot beste direct seller in de reisbranche. Met de website www.djoser.nl haalde de reisorganisatie een prestigieuze Veer binnen. Het is de eerste keer dat er op de Vakantiebeurs een Veer is uitgereikt voor de publieksprijs beste direct seller.

Tijdens de jaarlijkse Reisrevu-Verenverkiezing worden organisaties in de reisbranche gekroond tot beste in een bepaalde categorie. De Veren worden meestal door de reiswereld toegekend, maar dit jaar waren er ook enkele publieksprijzen waaronder de Veer voor beste direct seller.

Intomart GfK heeft de afgelopen maanden ruim 6100 Nederlanders gevraagd om de websites van de genomineerden te beoordelen op onder andere snelheid, zoekfunctie, betrouwbaarheid, overzichtelijkheid, kwaliteit van het aanbod en het prijsniveau. De website van Djoser is als beste beoordeeld en sleept daarmee deze primeurveer in de wacht.

Met gepaste trots feliciteren wij het Djoser team en kijken we met genoegen uit naar de toekomst en het voortzetten van de plezierige en effectieve samenwerking.

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.