Menu

BEREIK! kiest voor e-Grip website

23 juni 2008


BEREIK! zet zich de komende jaren in voor de verbetering van de bereikbaarheid in Haaglanden en de Rotterdamse regio. In BEREIK! werken Rijkswaterstaat Zuid-Holland, provincie Zuid-Holland, Stadsgewest Haaglanden, Stadsregio Rotterdam, gemeenten, de private partijen VNO-NCW, Privaat Netwerk Mobiliteit, MKB en de consumentenorganisaties ANWB, ROVER en Fietsersbond samen. Door deze gezamenlijke aanpak te stimuleren, stuurt BEREIK! aan op snel te realiseren maatregelen.

De website van BEREIK! speelt een belangrijke rol in de communicatie met bestuurders, wegbeheerders, vertegenwoordigers van consumentenorganisaties en bedrijfsleven, projectleiders en andere betrokkenen die in het BEREIK! verband samenwerken. Het is tevens een middel om aandacht te vestigen op het werk en de werkwijze van Bereik!. Zo is op de website veel inhoudelijke informatie te vinden naast berichten over actuele ontwikkelingen, activiteiten, agenda´s en bijeenkomsten.

Voor het ontwerp en de realisatie van deze website heeft BEREIK! gekozen voor Grip MultiMedia en de e-Grip software voor website-management.


Zie: BEREIK!

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.