Menu

Projectwebsite voor de gemeente Amsterdam

31 juli 2006

In opdracht van de Dienst Milieu en Bouwtoezicht van de Gemeente Amsterdam is onderzoek gedaan naar de gemeentelijke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden aangaande fysieke veiligheid in Amsterdam. De actie vloeit voort uit het rapport Fysieke Veiligheid, dat in januari 2005 door het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam is vastgesteld. Het onderzoek heeft geleid tot het digitale Handboek Fysieke Veiligheid.

Het handboek is bedoeld om de gebruiker een globaal inzicht te geven in de diverse facetten van het thema fysieke veiligheid en om een beeld te schetsen hoe de wettelijke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden over diverse gemeentelijke instanties zijn verdeeld. De lezer kan zich verder verdiepen in de materie door het bestuderen van juridische documenten (via www.overheid.nl) en door het inwinnen van informatie bij de betreffende gemeentelijke diensten en bedrijven.

De website is volledig gerealiseerd door middel van e-Grip, de website manager, het content management systeem van Grip MultiMedia. Dit systeem is zodanig ingericht dat de gemeente Amsterdam in de nabije en verdergelegen toekomst meer webprojecten kan realiseren binnen hetzelfde gebruiksvriendelijke systeem.

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.