Menu

Strix Lease Service opent website op basis van e-Grip Pro

3 juli 2006

Strix Leaseservice heeft op 8 juni 2006 een compleet nieuwe website geopend. Deze website is ontwikkeld met behulp van e-Grip Pro, de website management software van Grip Multimedia. Een uniek onderdeel is de koppeling van de website met de backoffice, waardoor op de website altijd de laatste leasetarieven op te vragen zijn.
 
Strix Lease Service is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij en is in staat de klant een flexibele dienstverlening en een perfecte service te bieden waar men bij leasing om vraagt. Naast het aanbieden van scherpe leaseprijzen is de dienstverlening van Strix Lease Service op het gebied van autoleasing dusdanig flexibel en overzichtelijk ingericht dat er altijd invulling gegeven kan worden aan het uitgangspunt dat de klant centraal moet staan.
 
Er is bewust gekozen om producten niet in te delen in diverse productgroepen. De dienstverlening wordt modulair met de klant samengesteld, zodat er altijd de beste aansluiting wordt gevonden bij de wensen van de klanten. Grip MultiMedia zorgde voor het ontwerp, de realisatie van de website op basis van e-Grip en zoekmachine optimalisatie begeleiding.
 
In de nabije toekomst zal de website verder worden uitgebreid en afgestemd op de doelgroep(en)
 
Zie: Strix Lease Service
 

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.