Menu

Nieuwe thema website voor Albert Schweitzer ziekenhuis gelanceerd

13 april 2011


De thema website "Elke dag beter" van het Albert Schweitzer ziekenhuis is dinsdag 12 april gelanceerd.

Om de feestelijke opening van de ziekenhuiszone van het Gezondheidspark op locatie Dordwijk te vieren, organiseert het Albert Schweitzer ziekenhuis naast een officiële opening een reeks festiviteiten in en rondom het ziekenhuis. Zo kan men de open dag bezoeken, aan de stadswandeling in het centrum van Dordrecht deelnemen of een theatervoorstelling bijwonen.

Ter promotie en ondersteuning van deze activiteiten is (in nauw overleg met Grip MultiMedia) een website ingericht met daarin informatie over de activiteiten en mogelijkheden om zich in te schrijven voor deelname.

Voor de realisatie van deze website is gebruik gemaakt van een standaard-product van Grip MultiMedia: "de Project templateset". Dit product maakt het voor gebruikers van ons e-Grip CMS mogelijk om tegen lage kosten en in korte tijd een project-website op te zetten. Binnen de bestaande e-Grip CMS omgeving van het ziekenhuis is een extra templateset ingeregeld voor de inrichting van de subsite elkedagbeter.asz.nl. De website heeft een geheel eigen stijl gekregen. 

De website zal ook na het evenement in de lucht blijven en dan worden uitgebreid met een forum voor reacties en zo dienen als 'archief' voor alle activiteiten en communicatie rond de opening.

Zie: Albert Schweitzer Ziekenhuis

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.