Menu

Albert Schweitzer ziekenhuis vernieuwt website

11 april 2011


Het Albert Schweitzer ziekenhuis gaat samen met Grip Multimedia in 2011 het ontwerp en de structuur van de website(s) moderniseren en daarbij de patiënt en de meest voorkomende patiënt-vragen nog meer dan nu het geval is centraal stellen.

Dit omvat onder meer het uitbreiden van de huidige downloadbare patiëntenfolders met pagina's met meer specifieke informatie over de onderzoeken en behandelingen.

Ook wordt de vorm en de structuur van de website(s) grondig herzien en vindt een herschikking van de inhoud en navigatiestructuur van de portals plaats. Tevens worden de website(s) uitgebreid met functionaliteit voor Social Media, zoals het delen van informatie via Twitter en Hyves en Facebook.

Later dit jaar wil men de sub-site(s) van de verschillende Specialismen en Centres of excellence binnen het ziekenhuis verder uitbreiden en beter positioneren binnen de website.

Tenslotte gaat men op de langere termijn de website koppelen aan interne software, die het online maken van afspraken mogelijk maakt.

Zie: Albert Schweitzer Ziekenhuis

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.