Menu

Albert Schweitzer ziekenhuis op nummer 1!

5 december 2009


De door Grip MultiMedia ontwikkelde website voor Het Albert Schweitzer ziekenhuis staat op nummer 1 in de nieuwste ‘Zorgwebmonitor’, een landelijk onderzoek naar de internetprestaties van 92 ziekenhuisorganisaties in het hele land.

De website www.asz.nl behaalt de beste overall-score op alle onderzochte onderdelen tezamen. De gebruiksvriendelijkheid en technische performance worden beoordeeld als ‘zeer goed’ en ‘uitmuntend’. De elektronische dienstverlening, transparantie, het centraal stellen van de patiënt en kwaliteit/veiligheid scoren ook allemaal een dikke voldoende.

De Zorgwebmonitor
is een onderzoek naar de webprestaties van ziekenhuisorganisaties. In dit onderzoek worden websites van perifere, topklinische en academische ziekenhuisorganisaties uit Nederland onderzocht. De resultaten worden jaarlijks gepresenteerd op deze website.

Met gepaste trots feliciteren wij de beheerders van de ASZ website en kijken we wederom met genoegen uit naar de toekomst en het voortzetten van de plezierige en effectieve samenwerking.

Zie: Albert Schweitzer Ziekenhuis

Nieuwsbrief ontvangen?

Velden met een * zijn verplicht

Like ons op Facebook

Klik hieronder om ons te liken op Facebook.